Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Charlie Kaufman laver thriller til Netflix

Charlie Kaufman laver thriller til Netflix

26/01/2018 | Flixfilm

Oscar-vinderen Charlie Kaufman, som har stået bag ‘Eternal Sunshine of the Spotless Mind’, ‘Synecdoche, New York’ og ‘Being John Malkovich’ er gået sammen med streamingtjenesten Netflix om at filmatisere canadiske Iain Reids debut roman ‘I’m Thinking of Ending Things’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Charlie Kaufman vil selv skrive og instruere ‘I’m Thinking of Ending Things’, der omhandler unavngiven kvindelig fortæller, der truer læseren med at tage sit eget liv, mens hun er på vej til at besøge sin svigerforældre sammen med kæresten Jack. Hun når dog aldrig frem, da Jack sætter hende af i ødemarken og kører afsted alene.

‘I’m Thinking of Ending Things’ er blevet udråbt som bedste bog i 2016, og Charlie Kaufman har slået sig sammen med Anthony Bregman, der også har været med til tilblivelsen af tidligere nævnte film.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i maj 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Scott Stuber, filmchef hos Netflix, udtaler i pressemeddelelsen; “Charlie er et enestående talent med en formidabel kunstnerisk vision. Han har en sjælden evne til at fortælle unikke historier på en universel måde. ‘I’m Thinking of Ending Things’ er en skræmmende thriller og jeg kan ikke vente med at se Charlies resultat.”

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘I’m Thinking of Ending Things’ forventes, at få premiere på Netflix.
Skriv kommentar