Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud

14/02/2020 | Flixfilm

Charlie St. Cloud på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktion: Burr Steers
Skuespillere: Zac Efron, Kim Basinger, Charlie Tahan
Spilletid: 99 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Ben Sherwoods spændende roman er udgangspunktet for denne spøgelseshistorie om Charlie, der vil gøre alt for sin bror, Sam, selv efter Sams død.

Charlie St. Cloud havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Charlie St. Cloud på YouTube.Se Charlie St. Cloud på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie St. Cloud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie St. Cloud stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charlie St. Cloud, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie St. Cloud er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar