Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud

04/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Charlie St. Cloud på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Burr Steers
Skuespillere: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew, Augustus Prew
Spilletid: 99 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Ben Sherwoods spændende roman er udgangspunktet for denne spøgelseshistorie om Charlie, der vil gøre alt for sin bror, Sam, selv efter Sams død.


Se Charlie St. Cloud på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charlie St. Cloud havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie St. Cloud ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie St. Cloud herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie St. Cloud er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie St. Cloud stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar