Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson’s War

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Charlie Wilson’s War på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Frank V. Gaide, Michelle McClory, Melanie Morgan, Rene Napoli
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Et kongresmedlem fra Texas sætter en række begivenheder i gang, da han og en CIA-agent forsøger at hjælpe de afghanske Mujahideen-oprørere mod den sovjetiske besættelse.


Se Charlie Wilson’s War på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charlie Wilson’s War havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie Wilson’s War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie Wilson’s War herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie Wilson’s War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie Wilson’s War stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar