Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson’s War

01/01/2020 | Flixfilm

Charlie Wilson’s War på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Documentary, History
Instruktion: David Keane
Skuespillere: Frank V. Gaide, Joanne Herring, Michelle McClory, Melanie Morgan
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et kongresmedlem fra Texas sætter en række begivenheder i gang, da han og en CIA-agent forsøger at hjælpe de afghanske Mujahideen-oprørere mod den sovjetiske besættelse.

Charlie Wilson’s War havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Charlie Wilson’s War på YouTube.Se Charlie Wilson’s War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie Wilson’s War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie Wilson’s War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charlie Wilson’s War, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie Wilson’s War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar