Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie Wilson’s War

Charlie Wilson’s War

01/01/2020 | Flixfilm

Se Charlie Wilson’s War på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Documentary, History
Instruktør: David Keane
Skuespillere: Frank V. Gaide, Joanne Herring, Michelle McClory, Melanie Morgan
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et kongresmedlem fra Texas sætter en række begivenheder i gang, da han og en CIA-agent forsøger at hjælpe de afghanske Mujahideen-oprørere mod den sovjetiske besættelse.

Charlie Wilson’s War havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Charlie Wilson’s War på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie Wilson’s War ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie Wilson’s War er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie Wilson’s War stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar