Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Angels: Full Throttle

Charlie’s Angels: Full Throttle

15/09/2019 | Flixfilm

Se Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Short
Instruktør: Todd Lampe
Skuespillere: Mary K. Fanto, Erin Daniels, Shari Arnold, Richard Jacques
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I denne genindspilning af tv-klassikeren får englene til opgave at finde nogle ringe med personlige oplysninger om mennesker i et vidnebeskyttelsesprogram.


Se Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCharlie’s Angels: Full Throttle havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Angels: Full Throttle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie’s Angels: Full Throttle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie’s Angels: Full Throttle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Angels: Full Throttle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar