Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Angels: Full Throttle

Charlie’s Angels: Full Throttle

01/08/2022 | Flixfilm

Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Short
Instruktion: Todd Lampe
Skuespillere: Mary K. Fanto, Erin Daniels, Shari Arnold, Richard Jacques
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: None
IMDb-karakter: 8.8

Handling: I denne genindspilning af tv-klassikeren får englene til opgave at finde nogle ringe med personlige oplysninger om mennesker i et vidnebeskyttelsesprogram.

Charlie’s Angels: Full Throttle havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Charlie’s Angels: Full Throttle på YouTube.Se Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Angels: Full Throttle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Angels: Full Throttle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charlie’s Angels: Full Throttle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie’s Angels: Full Throttle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar