Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Angels: Full Throttle

Charlie’s Angels: Full Throttle

15/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Comedy, Short
Instruktør: Todd Lampe
Skuespillere: Mary K. Fanto, Erin Daniels, Shari Arnold, Richard Jacques
Spilletid: 14 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: I denne genindspilning af tv-klassikeren får englene til opgave at finde nogle ringe med personlige oplysninger om mennesker i et vidnebeskyttelsesprogram.


Se Charlie’s Angels: Full Throttle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charlie’s Angels: Full Throttle havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Angels: Full Throttle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie’s Angels: Full Throttle herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie’s Angels: Full Throttle er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Angels: Full Throttle stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar