Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Angels

Charlie’s Angels

15/12/2019 | Flixfilm

Se Charlie’s Angels på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktion: Martin Prakkat
Skuespillere: Dulquer Salmaan, Parvathy Thiruvothu, Aparna Gopinath
Spilletid: 130 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Tre smukke kvinder, som arbejder for en chef, der aldrig ses, bruger deres udseende, charme og kampsportstræning til at komme på sporet af stjålen software.

Charlie’s Angels havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Charlie’s Angels på YouTube.Se Charlie’s Angels på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Angels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Angels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charlie’s Angels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie’s Angels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar