Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Colorforms City

Charlie’s Colorforms City

02/12/2019 | Flixfilm

Se Charlie’s Colorforms City på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Charlie skaber sjove historier ved at bruge forskellige former, og han har brug for din hjælp! Tag med på eventyr ud i rummet, i det vilde vesten – og derhjemme.

Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Charlie’s Colorforms City på YouTube.Se Charlie’s Colorforms City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Colorforms City (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Charlie’s Colorforms City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar