Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlie’s Colorforms City

Charlie’s Colorforms City

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Charlie’s Colorforms City på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Charlie skaber sjove historier ved at bruge forskellige former, og han har brug for din hjælp! Tag med på eventyr ud i rummet, i det vilde vesten – og derhjemme.


Se Charlie’s Colorforms City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlie’s Colorforms City herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlie’s Colorforms City (Charlies farver og former) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlie’s Colorforms City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar