Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Charlotte

Charlotte

01/07/2018 | Flixfilm

Se Charlotte på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Animation, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Koki Uchiyama, Ayane Sakura, Momo Asakura, Takahiro Mizushima
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En dreng med superkræfter bliver tvunget til at slutte sig til sine jævnaldrende på en specialskole, hvor de kan beskytte sig selv mod folk, der vil udnytte dem.


Se Charlotte på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCharlotte (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Charlotte (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Charlotte herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Charlotte er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Charlotte (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar