Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chasing Cameron: Nedtælling til nytår

Chasing Cameron: Nedtælling til nytår

29/12/2016 | Flixfilm

Se Chasing Cameron: Nedtælling til nytår på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Cameron Dallas, Taylor Caniff, Aaron Carpenter og resten af Magcon-familien udveksler nytårsforsætter og synger det nye år ind.


Se Chasing Cameron: Nedtælling til nytår på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChasing Cameron: Nedtælling til nytår havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chasing Cameron: Nedtælling til nytår ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chasing Cameron: Nedtælling til nytår herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chasing Cameron: Nedtælling til nytår er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chasing Cameron: Nedtælling til nytår stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar