Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chasing Cameron

Chasing Cameron

27/12/2016 | Flixfilm

Se Chasing Cameron på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Trey Schafer, Aaron Carpenter, Cameron Dallas, Bart Bordelon
Spilletid: 31 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Kom med bag kulisserne hos stjernen på de sociale medier, Cameron Dallas, når han laver et karrierespring med en international turné.


Se Chasing Cameron på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChasing Cameron havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chasing Cameron ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chasing Cameron herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chasing Cameron er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chasing Cameron stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar