Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chasing Madoff

Chasing Madoff

04/03/2014 | Flixfilm

Se Chasing Madoff på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktør: Jeff Prosserman
Skuespillere: Bernie Madoff, Frank Casey, Gaytri Kachroo
Spilletid: 91 min
Land: United States, Canada
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Denne indsigtsfulde dokumentar skildrer journalisten Harry Markopolos' efterforskning for at afsløre den investeringssvindel, der blev begået af Bernie Madoff.

Chasing Madoff havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chasing Madoff på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chasing Madoff ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chasing Madoff stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chasing Madoff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chasing Madoff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar