Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chasing Mavericks

Chasing Mavericks

03/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Chasing Mavericks på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Michael Apted, Curtis Hanson
Skuespillere: Gerard Butler, Jonny Weston, Elisabeth Shue, Abigail Spencer
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Denne spændende biografiske film fortæller historien om den legendariske surfer Jay Moriaritys ønske om at surfe på de berygtede nordcaliforniske bølger ved Mavericks.


Se Chasing Mavericks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chasing Mavericks havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chasing Mavericks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chasing Mavericks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chasing Mavericks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chasing Mavericks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar