Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chasing Trane: The John Coltrane Documentary

Chasing Trane: The John Coltrane Documentary

13/11/2017 | Flixfilm

Se Chasing Trane: The John Coltrane Documentary på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: John Scheinfeld
Skuespillere: Denzel Washington, Reggie Workman, Ravi Coltrane, Ashley Kahn
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Med interviews, indsigter og arkivfilm vil denne dokumentar afsløre, hvordan historiske begivenheder dannede grundlaget for John Coltranes musik.


Se Chasing Trane: The John Coltrane Documentary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChasing Trane: The John Coltrane Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chasing Trane: The John Coltrane Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chasing Trane: The John Coltrane Documentary herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chasing Trane: The John Coltrane Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chasing Trane: The John Coltrane Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar