Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chatô, O Rei do Brasil

Chatô, O Rei do Brasil

01/10/2016 | Flixfilm

Se Chatô, O Rei do Brasil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mediemagnaten Assis Chateaubriands romantiserede liv skildrer ham som stjernen i en tv-transmitteret retssag, hvor hans lidenskaber og resultater bedømmes.


Se Chatô, O Rei do Brasil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chatô, O Rei do Brasil havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chatô, O Rei do Brasil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chatô, O Rei do Brasil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chatô, O Rei do Brasil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chatô, O Rei do Brasil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar