Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chatô, O Rei do Brasil

Chatô, O Rei do Brasil

01/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Chatô, O Rei do Brasil på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mediemagnaten Assis Chateaubriands romantiserede liv skildrer ham som stjernen i en tv-transmitteret retssag, hvor hans lidenskaber og resultater bedømmes.


Se Chatô, O Rei do Brasil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chatô, O Rei do Brasil havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chatô, O Rei do Brasil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chatô, O Rei do Brasil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chatô, O Rei do Brasil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chatô, O Rei do Brasil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar