Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chauthi Koot

Chauthi Koot

01/02/2017 | Flixfilm

Se Chauthi Koot på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Relaterede historier om en familie på flugt og to mænd på et tog til Amritsar viser de frygtelige spændinger og uroligheder mellem hinduer og sikher i 1980'ernes Punjab.


Se Chauthi Koot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChauthi Koot havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chauthi Koot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chauthi Koot herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chauthi Koot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chauthi Koot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar