Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheap Thrills

Cheap Thrills

15/01/2016 | Flixfilm

Se Cheap Thrills på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: E.L. Katz
Skuespillere: Pat Healy, Sara Paxton, Ethan Embry, David Koechner
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Der står smerte og ydmygelse på menuen i denne thriller, hvor to venner accepterer en række vanvittige udfordringer for at tjene penge.


Se Cheap Thrills på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCheap Thrills havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheap Thrills ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheap Thrills herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheap Thrills er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheap Thrills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar