Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheapest Weddings

Cheapest Weddings

01/12/2017 | Flixfilm

Se Cheapest Weddings på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Melanie Vallejo
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Forlovede par prøver at sikre, at deres bryllupsdag bliver den magiske oplevelse, de altid har drømt om, selvom deres budgetter er små.


Se Cheapest Weddings på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCheapest Weddings (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheapest Weddings (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheapest Weddings herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheapest Weddings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheapest Weddings (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar