Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheech & Chong’s Next Movie

Cheech & Chong’s Next Movie

01/04/2018 | Flixfilm

Se Cheech & Chong’s Next Movie på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Patrice Sauvé
Skuespillere: Patrice Robitaille, François Létourneau, Anick Lemay, Maxime Denommée
Spilletid: 104 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Pothovedet Cheech forsøger at undgå en sur nabo, mens hans fætter og Chong kører rundt i en dyr Ferrari.


Se Cheech & Chong’s Next Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCheech & Chong’s Next Movie (Så du røgen?) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheech & Chong’s Next Movie (Så du røgen?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheech & Chong’s Next Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheech & Chong’s Next Movie (Så du røgen?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheech & Chong’s Next Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar