Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheech & Chong’s Nice Dreams

Cheech & Chong’s Nice Dreams

30/03/2014 | Flixfilm

Se Cheech & Chong’s Nice Dreams på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama
Instruktør: Patrice Sauvé
Skuespillere: Patrice Robitaille, François Létourneau, Anick Lemay, Maxime Denommée
Spilletid: 104 min
Land: Canada
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Mestrene bag "skæve" komedier kaster sig ud i andet end hash: De vil sælge is fra en isbil. (Men de sælger andet end godt humør til deres kunder).

Cheech & Chong’s Nice Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Cheech & Chong’s Nice Dreams på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cheech & Chong’s Nice Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheech & Chong’s Nice Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cheech & Chong’s Nice Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cheech & Chong’s Nice Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar