Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cheer

08/01/2020 | Flixfilm

Se Cheer på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Monica Aldama, Lexi Brumback, Gabi Butler, Jerry Harris
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne medrivende dokumentarserie følger op- og nedturene hos Navarro Colleges cheerleaderhold, mens de kæmper for at vinde en eftertragtet mesterskabstitel.


Se Cheer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCheer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar