Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cheer

12/01/2022 | Flixfilm

Se Cheer på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jerry Harris, Gabi Butler, Monica Aldama
Spilletid: 355 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Denne medrivende dokumentarserie følger op- og nedturene hos Navarro Colleges cheerleaderhold, mens de kæmper for at vinde en eftertragtet mesterskabstitel.

Cheer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cheer på YouTube.Se Cheer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Cheer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cheer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cheer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar