Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheese in the Trap

Cheese in the Trap

11/10/2019 | Flixfilm

Cheese in the Trap på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Park Hae-Jin, Kim Go-eun, Seo Kang-Joon
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne filmatisering af en populær webtoon bliver en fattig studerende, der forsøger at klare studenterlivet, opdaget af en velbeslået overklasseherre med en mørk side.

Cheese in the Trap (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Cheese in the Trap på YouTube.Se Cheese in the Trap på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Cheese in the Trap (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheese in the Trap (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Cheese in the Trap, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Cheese in the Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar