Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheese in the Trap

Cheese in the Trap

11/10/2019 | Flixfilm

Se Cheese in the Trap på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-Jin Park, Go-eun Kim, Kang-Joon Seo, Song-Kyoung Lee
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I denne filmatisering af en populær webtoon bliver en fattig studerende, der forsøger at klare studenterlivet, opdaget af en velbeslået overklasseherre med en mørk side.


Se Cheese in the Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCheese in the Trap (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheese in the Trap (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheese in the Trap herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheese in the Trap er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheese in the Trap (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar