Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cheese in the Trap

Cheese in the Trap

11/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Cheese in the Trap på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hae-Jin Park, Go-eun Kim, Kang-Joon Seo, Song-Kyoung Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I denne filmatisering af en populær webtoon bliver en fattig studerende, der forsøger at klare studenterlivet, opdaget af en velbeslået overklasseherre med en mørk side.


Se Cheese in the Trap på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Cheese in the Trap (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cheese in the Trap (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cheese in the Trap herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cheese in the Trap er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cheese in the Trap (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar