Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chef

15/01/2023 | Flixfilm

Chef på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Efter at have startet en Twitter-krig mod en kendt madanmelder pakker en kok fra Los Angeles sine knive og tager hjem til Miami for at åbne en food truck.Se Chef på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chef havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chef på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chef ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar