Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table: BBQ

Chef’s Table: BBQ

02/09/2020 | Flixfilm

Se Chef’s Table: BBQ på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den Emmy-nominerede madserie kaster sig ud i grillmadens saftige, røgede verden med besøg af anerkendte kokke og grube-mestre fra USA, Australien og Mexico.

Chef’s Table: BBQ (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chef’s Table: BBQ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table: BBQ (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table: BBQ (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chef’s Table: BBQ, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chef’s Table: BBQ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar