Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table: France

Chef’s Table: France

02/09/2016 | Flixfilm

Se Chef’s Table: France på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Emjay Anthony
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Oplev Frankrigs modige nye smagsvarianter med kokke, der flytter grænserne for finere madlavning og genopfinder en rig kulinarisk tradition.


Se Chef’s Table: France på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChef’s Table: France havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table: France ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chef’s Table: France herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chef’s Table: France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table: France stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar