Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table: Pizza

Chef’s Table: Pizza

07/09/2022 | Flixfilm

Chef’s Table: Pizza på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kristen Kish, Alton Brown, Andrew Zimmern
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Nyd de bedste pizzaer fra hele verden, når de bliver tilberedt af anerkendte kokke, der bager passion, kreativitet og hårdt arbejde ind i hver eneste skive.Se Chef’s Table: Pizza på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chef’s Table: Pizza (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chef’s Table: Pizza på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table: Pizza (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table: Pizza (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chef’s Table: Pizza, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chef’s Table: Pizza er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar