Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table

Chef’s Table

22/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Chef’s Table på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Emjay Anthony
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I denne prisnominerede dokumentarserie får vi et indblik i nogle af de internationale stjernekokkes køkkener og tankegang, når de omdefinerer begrebet gourmetmad.


Se Chef’s Table på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chef’s Table (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chef’s Table herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chef’s Table er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar