Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table

Chef’s Table

22/02/2019 | Flixfilm

Chef’s Table på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne prisnominerede dokumentarserie får vi et indblik i nogle af de internationale stjernekokkes køkkener og tankegang, når de omdefinerer begrebet gourmetmad.

Chef’s Table (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chef’s Table på YouTube.Se Chef’s Table på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chef’s Table, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chef’s Table er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar