Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chef’s Table

Chef’s Table

22/02/2019 | Flixfilm

Se Chef’s Table på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Jon Favreau
Skuespillere: Jon Favreau, John Leguizamo, Bobby Cannavale, Emjay Anthony
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne prisnominerede dokumentarserie får vi et indblik i nogle af de internationale stjernekokkes køkkener og tankegang, når de omdefinerer begrebet gourmetmad.


Se Chef’s Table på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChef’s Table (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chef’s Table (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chef’s Table herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chef’s Table er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chef’s Table (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar