Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chelsea Does

Chelsea Does

23/01/2016 | Flixfilm

Se Chelsea Does på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Chelsea Handler, Steven David, Mary McCormack
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I en provokerende dokumentarserie konfronterer komikeren Chelsea Handler fire personlige og kulturelle komplekser omkring fire emner, der fascinerer hende.


Se Chelsea Does på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChelsea Does havde premiere på Netflix Danmark den 23. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chelsea Does ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chelsea Does herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chelsea Does er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chelsea Does stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar