Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me

10/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I sin første standupspecial for Netflix fortæller Chelsea Handler om sine oplevelser i Afrika (og viser sjove billeder som dokumentation).


Se Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar