Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me

Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me

10/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I sin første standupspecial for Netflix fortæller Chelsea Handler om sine oplevelser i Afrika (og viser sjove billeder som dokumentation).


Se Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chelsea Handler: Uganda Be Kidding Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar