Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chelsea Peretti: One of the Greats

Chelsea Peretti: One of the Greats

14/11/2014 | Flixfilm

Se Chelsea Peretti: One of the Greats på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Chelsea Peretti, William Armando, Eric Andrew, Geo Espilanty
Spilletid: 74 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Chelsea Peretti, stjernen fra "Brooklyn Nine-Nine, viser sit alsidige talent og skøre, sorte humor i denne nyfortolkning af hendes comedy-special.


Se Chelsea Peretti: One of the Greats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChelsea Peretti: One of the Greats havde premiere på Netflix Danmark den 14. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chelsea Peretti: One of the Greats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chelsea Peretti: One of the Greats herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chelsea Peretti: One of the Greats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chelsea Peretti: One of the Greats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar