Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chelsea

14/04/2017 | Flixfilm

Chelsea på Netflix

Produktionsår: 2016–2017
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Chelsea Handler, Jeff Wild, Daniel Maurio
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Det er ikke det første talkshow, men det er det første af sin slags. Idéer, personer og steder der fascinerer hende, tre gange om ugen og i hendes helt egen stil.

Chelsea (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chelsea på YouTube.Se Chelsea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chelsea (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chelsea (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chelsea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chelsea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar