Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chennai Express

Chennai Express

29/04/2020 | Flixfilm

Se Chennai Express på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Rohit Shetty
Skuespillere: Deepika Padukone, Shah Rukh Khan, Sathyaraj, Nikitin Dheer
Spilletid: 141 min
Land: India
Sprog: Hindi, Tamil, English, Marathi
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Hvad der kunne have været en trist rejse, ender godt for Rahul, da han bliver forelsket i en kvinde på vejen til at nedsænke sin bedstefars aske.Se Chennai Express på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chennai Express havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chennai Express ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chennai Express:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chennai Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chennai Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar