Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chernobyl 1986

Chernobyl 1986

21/07/2021 | Flixfilm

Chernobyl 1986 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have mødt en gammel flamme trækker brandmanden Alexey sig tilbage for at starte et nyt liv – men Tjernobyl-katastrofen sender ham tilbage i farezonen.

Chernobyl 1986 havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chernobyl 1986 på YouTube.Se Chernobyl 1986 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chernobyl 1986 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chernobyl 1986 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chernobyl 1986, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chernobyl 1986 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar