Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Cherry Pop

Cherry Pop

30/11/2017 | Flixfilm

Se Cherry Pop på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Musical
Instruktør: Assaad Yacoub
Skuespillere: Lars Berge, Toccara Jones, Jared Carlson, Dennis Meador
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Da hovednavnet ved et show på en bar for drag queens nægter at gå på scenen, får en ung nybegynder sin debut, mens hans kolleger dolker ham i ryggen bag scenen.


Se Cherry Pop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCherry Pop havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cherry Pop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cherry Pop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cherry Pop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cherry Pop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar