Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Cherry

01/12/2013 | Flixfilm

Se Cherry på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jeffrey Fine
Skuespillere: Kyle Gallner, Laura Allen, Britt Robertson, Matt Walsh
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Den 17-årige Aaron får travlt med at komme af med sin jomfrudom, da han møder den 34-årige livsnyder Linda på college.


Se Cherry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkCherry havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Cherry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Cherry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Cherry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Cherry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar