Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chewing Gum

Chewing Gum

04/04/2017 | Flixfilm

Se Chewing Gum på Netflix

Indspilningsår: 2015–2017
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michaela Coel, Danielle Walters, Robert Lonsdale, Shola Adewusi
Spilletid: 23 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Den jomfruelige Tracey, der har fået en stærkt religiøs opdragelse, er klar til at udleve sit potentiale. Det første skridt er at prøve sex.


Se Chewing Gum på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChewing Gum (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chewing Gum (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chewing Gum herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chewing Gum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chewing Gum (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar