Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chi Si Ferma E Perduto

Chi Si Ferma E Perduto

05/06/2021 | Flixfilm

Chi Si Ferma E Perduto på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Comedy
Instruktion: Sergio Corbucci
Skuespillere: Totò, Peppino De Filippo, Aroldo Tieri
Spilletid: 101 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da deres chef dør, skaber to kontorrivaler ballade og misforståelser, når de konkurrerer om at blive den kommende efterfølgers yndling.

Chi Si Ferma E Perduto havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chi Si Ferma E Perduto på YouTube.Se Chi Si Ferma E Perduto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chi Si Ferma E Perduto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chi Si Ferma E Perduto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chi Si Ferma E Perduto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chi Si Ferma E Perduto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar