Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicago Fire

Chicago Fire

01/09/2021 | Flixfilm

Chicago Fire på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Stolte, Taylor Kinney, Eamonn Walker
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne spændende dramaserie følger både arbejds- og privatlivet hos brandmænd og ambulancereddere under vanskelige forhold i Chicago.Se Chicago Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chicago Fire (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chicago Fire på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chicago Fire (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicago Fire (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicago Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicago Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar