Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicago Med

Chicago Med

01/09/2021 | Flixfilm

Chicago Med på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Læger og sygeplejersker på Gaffney Chicago Medical Center håndterer den travle skadestues dramaer og farer i dette spinoff på Chicago Fire og Chicago P.D.

Chicago Med (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chicago Med på YouTube.Se Chicago Med på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chicago Med (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicago Med (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicago Med, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicago Med er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar