Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicago Party Aunt

Chicago Party Aunt

30/12/2022 | Flixfilm

Chicago Party Aunt på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lauren Ash, Rory O'Malley, RuPaul
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Chicago-festtanten Diane er en populær ballademager med et talent for at undgå voksenlivets pligter og et blødt punkt for sin selvransagende nevø.Se Chicago Party Aunt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chicago Party Aunt (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chicago Party Aunt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chicago Party Aunt (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicago Party Aunt (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicago Party Aunt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicago Party Aunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar