Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicago Typewriter

Chicago Typewriter

11/10/2019 | Flixfilm

Se Chicago Typewriter på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ah-In Yoo, Soo-jung Lim, Kyung-pyo Go, Si-Yang Kwak
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En dyrlæge og to forfattere har en mystisk forbindelse til koreanske frihedskæmpere fra den japanske kolonitid.


Se Chicago Typewriter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChicago Typewriter (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chicago Typewriter (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chicago Typewriter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chicago Typewriter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicago Typewriter (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar