Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Chicago

15/09/2023 | Flixfilm

Chicago på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Crime, Musical
Instruktion: Rob Marshall
Skuespillere: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere
Spilletid: 113 min
Land: United States, Germany, Canada, United Kingdom
Sprog: English, Hungarian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Denne Oscar-vindende musical foregår i de brølende 20'ere og fortæller historien om Roxie Hart, der bjergtager medierne for at forvandle en dom for mord til berømmelse.Se Chicago på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Chicago havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chicago på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Chicago ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicago stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicago, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicago er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar