Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator

#ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator

01/08/2015 | Flixfilm

#ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Action, Biography
Instruktion: Joe Piscatella
Skuespillere: Ala'a Basatneh, Aous Al-Mubarak, Bassel Shehadeh
Spilletid: 74 min
Land: Syria, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En teenager i Chicago er med til at koordinere revolutionen i Syrien via sociale medier. Hendes netværk må vælge, hvordan de vil kæmpe – med Facebook eller AK-47.

#ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator på YouTube.Se #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til #ChicagoGirl: The Social Network Takes on a Dictator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar