Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chichipatos

Chichipatos

15/05/2020 | Flixfilm

Se Chichipatos på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.


Se Chichipatos på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chichipatos:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chichipatos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar