Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chichipatos

Chichipatos

15/05/2020 | Flixfilm

Chichipatos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En håbløs tryllekunstner udfører sit livs trick, da han ved et uheld får en forbryderkonge til at forsvinde under en politirazzia. Nu må han betale prisen.

Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chichipatos på YouTube.Se Chichipatos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chichipatos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chichipatos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chichipatos (Den middelmådige Juanqini) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar