Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday

Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday

03/01/2020 | Flixfilm

Se Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktør: Darragh O'Connell
Skuespillere: Robbie Daymond, Andy Abbott, Dayci Brookshire, Emma Sloan Jacobs
Spilletid: 25 min
Land: USA, India, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Superslænget lægger en plan for, hvordan de kan levere bommertbærkager til alle hjem, før byen vågner, så de kan forhindre, at højtiden bliver en katastrofe.

Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday (Chico Bon Bon og en meget sød højtid) havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday (Chico Bon Bon og en meget sød højtid) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday (Chico Bon Bon og en meget sød højtid) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar