Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt

27/10/2020 | Flixfilm

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robbie Daymond, Dayci Brookshire, Anthony Tedesco
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Bevæbnet med værktøj og mekanisk kløgt hjælper aben Chico Bon Bon og Superslænget folk i Bommertby med at løse deres problemer.

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt på YouTube.Se Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar