Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt

27/10/2020 | Flixfilm

Se Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robbie Daymond, Dayci Brookshire, Anthony Tedesco, Andy Abbott
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Bevæbnet med værktøj og mekanisk kløgt hjælper aben Chico Bon Bon og Superslænget folk i Bommertby med at løse deres problemer.Se Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (En abe med et værktøjsbælte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar