Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicuarotes

Chicuarotes

26/06/2020 | Flixfilm

Se Chicuarotes på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Gael García Bernal
Skuespillere: Dolores Heredia, Daniel Giménez Cacho, Ricardo Abarca, Benny Emmanuel
Spilletid: 95 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: To småkriminelle unge fyre er opsatte på at slippe ud af slummen i Mexico City. Men deres håb om en stor gevinst får dem involveret i en risikabel plan.

Chicuarotes havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Chicuarotes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chicuarotes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicuarotes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicuarotes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicuarotes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar