Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chicuarotes

Chicuarotes

26/06/2020 | Flixfilm

Chicuarotes på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Gael García Bernal
Skuespillere: Benny Emmanuel, Leidi Gutiérrez, Gabriel Carbajal
Spilletid: 95 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: To småkriminelle unge fyre er opsatte på at slippe ud af slummen i Mexico City. Men deres håb om en stor gevinst får dem involveret i en risikabel plan.

Chicuarotes havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chicuarotes på YouTube.Se Chicuarotes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chicuarotes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chicuarotes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chicuarotes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chicuarotes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar