Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chief Daddy 2 – Going for Broke

Chief Daddy 2 – Going for Broke

01/01/2022 | Flixfilm

Chief Daddy 2 – Going for Broke på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Chika Agwuike, Dakore Akande, Violet Akhator
Spilletid: 113 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Beecroft-familien er klar til at bruge hele arven efter Chief Daddy. Men det kommer det ikke til at ske, hvis direktøren for hans firma har noget at skulle have sagt.

Chief Daddy 2 – Going for Broke havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chief Daddy 2 – Going for Broke på YouTube.Se Chief Daddy 2 – Going for Broke på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chief Daddy 2 – Going for Broke ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chief Daddy 2 – Going for Broke stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chief Daddy 2 – Going for Broke, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chief Daddy 2 – Going for Broke er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar