Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chief Daddy

Chief Daddy

15/03/2019 | Flixfilm

Chief Daddy på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Bisola Aiyeola, Dakore Akande, Funke Akindele
Spilletid: 99 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Yoruba
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.

Chief Daddy havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chief Daddy på YouTube.Se Chief Daddy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chief Daddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chief Daddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chief Daddy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chief Daddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar