Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chief Daddy

Chief Daddy

15/03/2019 | Flixfilm

Se Chief Daddy på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Aiyeola Bisola, Dakore Egbuson, Funke Akindele, Zainab Balogun
Spilletid: 99 min
Land: Nigeria
Sprog: English, Yoruba
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da et velhavende familieoverhoved pludselig falder død om, kæmper hans pengeliderlige familie, venner og ansatte om hans milliardformue.


Se Chief Daddy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChief Daddy havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chief Daddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Chief Daddy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chief Daddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chief Daddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar