Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chief of Staff

Chief of Staff

17/12/2019 | Flixfilm

Se Chief of Staff på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Jung-jae, Shin Min-a, Dong-jun Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Som stabschef ved nationalforsamlingen påvirker Jang Tae-jun magthaverne i det skjulte, mens han forfølger sine egne ambitioner om at nå til tops.

Chief of Staff (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Chief of Staff på YouTube.Se Chief of Staff på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Chief of Staff (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chief of Staff (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Chief of Staff, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Chief of Staff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar