Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Chief of Staff

Chief of Staff

17/12/2019 | Flixfilm

Se Chief of Staff på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jung-jae Lee, Min-a Shin, Dong-jun Kim, Kap-su Kim
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Som stabschef ved nationalforsamlingen påvirker Jang Tae-jun magthaverne i det skjulte, mens han forfølger sine egne ambitioner om at nå til tops.


Se Chief of Staff på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Chief of Staff (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Chief of Staff (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Chief of Staff:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Chief of Staff er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Chief of Staff (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar