Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Child 44

15/12/2018 | Flixfilm

Se Child 44 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, History, Thriller
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Xavier Atkins, Mark Lewis Jones, Tom Hardy, Joel Kinnaman
Spilletid: 137 min
Land: Czech Republic, UK, USA, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I Rusland i 1950'erne efterforsker en tidligere krigshelt en seriemorder, som går efter børn. Det får politistatens vrede til at ramme hans egen familie.


Se Child 44 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChild 44 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Child 44 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Child 44 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Child 44 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Child 44 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar