Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Child 44

15/12/2018 | Flixfilm

Child 44 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: Daniel Espinosa
Skuespillere: Tom Hardy, Gary Oldman, Noomi Rapace
Spilletid: 2 min
Land: Czech Republic, United Kingdom, United States, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I Rusland i 1950'erne efterforsker en tidligere krigshelt en seriemorder, som går efter børn. Det får politistatens vrede til at ramme hans egen familie.

Child 44 havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Child 44 på YouTube.Se Child 44 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Child 44 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Child 44 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Child 44, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Child 44 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar