Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of Heaven

Children of Heaven

01/07/2014 | Flixfilm

Se Children of Heaven på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Family, Sport
Instruktør: Majid Majidi
Skuespillere: Mohammad Amir Naji, Amir Farrokh Hashemian, Bahare Seddiqi, Nafise Jafar-Mohammadi
Spilletid: 89 min
Land: Iran
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: En lille dreng taber sin søsters sko ved et uheld og må dele sine egne kondisko med hende, mens de hver især går i skole på forskellige tidspunkter.


Se Children of Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkChildren of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of Heaven herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar