Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Children of Heaven

Children of Heaven

01/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Children of Heaven på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Drama, Family
Instruktør: Majid Majidi
Skuespillere: Mohammad Amir Naji, Amir Farrokh Hashemian, Bahare Seddiqi, Nafise Jafar-Mohammadi
Spilletid: 89 min
Land: Iran
Sprog: Persian
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: En lille dreng taber sin søsters sko ved et uheld og må dele sine egne kondisko med hende, mens de hver især går i skole på forskellige tidspunkter.


Se Children of Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Children of Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Children of Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Children of Heaven herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Children of Heaven er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Children of Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar